Bröllopstårtor, barn, vuxna, fall, företag, jubileum, bröllop tårta, födelsedag och någon annan särskild anledning att beställa. De flesta stora tårta! Exklusiv konfektyr choklad, marsipan, socker pastor, geléer. Kakor, godis och kex för hand. Choklad målning. Junior School konditor. School of Housewives.
måndag 6 augusti 2012
Hummer mousse. Hur man lagar hummer - recept med fotade.
Hej.
Idag i Nikolya Konfektyr jag ska visa dig hur jag kokade hummer mousse. Och det matlagning tog mig ca natten eftersom kokt hummer bör kylas mycket bra.
Här har jag en Pacific hummer!
Den är vacker. The Lobster vikt var ca 600 gram:
Utelämna hummer i kokande saltat vatten och den omedelbart börjar rodna:
Och sedan 5-7 minuter efter att jag drog ut på tallriken:
Det är verkligen stor, är jag inte?
Men inte mycket av hummer köttet kom ren efter jag klippte det:
Max 100-150 gram antar jag:
Under tiden måste jag förbereda fyllningen. Jag tar en lök:
Och rengöras och hackad fisk - 500 gram. Jag hade pelengas som jag Tillsätt salt, peppar och lite av Spice:
Allt som stoppar jag blanda:
Och sedan en separat rulla bulgarisk paprika - 1 st:
Sen rullade ut den vanliga plasten wrap, sprida det på det första lagret av paprika, sedan ett lager av malet fisk:
Och då jag satte på toppen av bitar av hummer:
Och jag lade återigen lager paprika:
Made läckra rullar är här:
Efter det utelämnar jag dessa rullar i det kokande vattnet och koka i 5-7 minuter:
Och nu det viktigaste hemligheten! Minns du när jag sa att utarbetandet av denna maträtt tog mig ungefär ett dygn? Faktum är att rullarna ska vara väl svalt. Naturligtvis kan du lägga dem i kylen, men moussen kan inte få anbud och tufft. Så jag lämnade rullarna svalna förrän nästa morgon i en sval plats. Och sedan började urskilja skålen:
Här är vad som hände i slutet. Bon Appetit!
Källa
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar